- ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ: MEGA EXCLUSIVE TRANSFORMATION CENTER -
 
 
 
 

Πότε θεωρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ότι οδηγεί σε TRANSFORMATION;  Όταν τα αποτελέσματα του πρώτου μήνα είναι όχι απλός ορατά αλλά εκπληκτικά!    Και σε διάστημα τριών μηνών έχει επέλθει μεταμόρφωση του ατόμου σε σημείο να μην το αναγνωρίζουν οι γνωστοί και φίλοι. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα TRANSFORMATION. Το οποίο για να επιτευχθεί, γίνεται πλήρη ανάλυση της σύστασης του σώματος του ενδιαφερομένου με ειδικό εξοπλισμό και πάνω σε αυτή βασίζεται το προπονητικό πρόγραμμα. H γυμναστική συναντά την επιστήμη!  Έτσι καταφέρνουμε σε μικρό χρόνο και με τον λιγότερο κόπο, το μέγιστο αποτέλεσμα! Τώρα μπορείτε να κάνετε το δικό σας TRANSFORMATION, την δική σας μεταμόρφωση στο μοναδικό TRANSFORMATION CENTER της Ελλάδας το MEGA EXCLUSIVE!     Τηλ: 210 8073926

 
Το MEGA EXCLUSIVE TRANSFORMATION CENTER λειτουργεί από τις 25 Αυγούστου 2013 και έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα καταπληκτικά TRANSFORMATION. Πάρτε μια μικρή γεύση από την τρίμηνη λειτουργία του.
Ο Γιάννης είναι στέλεχος εταιρίας και γυμνάζεται  στο MEGA EXCLUSIVE TRANSFORMATION CENTER εδώ και τρείς μήνες. Δείτε τι κατάφερε!
Τι δηλώνει ο ίδιος;  Απλά ευτυχισμένος!!!  
 
 
- ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΗ TRANSFORMATION ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!-
 

-ΙΩΑΝΝΑ-
Η Ιωάννα εργάζεται στα MEGA GYM, μεταμορφώθηκε σε 45 ημέρες!
Μπορείτε να την βρείτε καθημερινά στα MEGA GYM και να μοιραστείτε την εμπειρία της!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player