top of page

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μας μέλη!

 

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στα γυμναστήρια μας!

 

Είμαστε πάλι μαζί για έναν και μοναδικό λόγο!

 

Γιατί η γυμναστική είναι υγεία!!!

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο γυμναστηρίων που ήταν όλο αυτό τον καιρό στο πλάι μας όπως και στο πλάι όλων των γυμναστηρίων προκειμένου να έχουμε την καλύτερη συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ ώστε να υπάρξει η καλύτερη λειτουργία των γυμναστηρίων πάντα με γνώμονα την μέγιστη ασφάλεια για τους αθλούμενους μας.

Στα γυμναστήριά μας από το παρελθόν έχουμε φροντίσει να έχουμε άνεση χώρου όσον αφορά τα τετραγωνικά επιφανείας καθώς και συστήματα εξαερισμού που να μπορούν να αλλάζουν τον αέρα του γυμναστηρίου από 12 έως 20 φορές την ώρα.

 

Αυτό σημαίνει ότι κάθε 5 έως 3 λεπτά αλλάζει όλος ο αέρας στα γυμναστήρια μας με φρέσκο αέρα. Αυτό πραγματοποιείται από εξελιγμένα συστήματα εξαερισμού πολλαπλών εισόδων και εξόδων αέρα όπου χωρίς να το αισθάνεται ιδιαίτερα ο αθλούμενος έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Μεγάλες μονάδες εξαερισμού αναλαμβάνουν να αφαιρούν τον χρησιμοποιημένο αέρα από τους χώρους του γυμναστηρίου αναγκάζοντας τον φρέσκο αέρα να μπαίνει από την πόρτα άλλα και από άλλα ανοίγματα και να οδηγείται προς τις πολλαπλές εξόδους αέρα.

Έτσι δημιουργείται φαινόμενο αρνητικής πίεσης στους χώρους των γυμναστηρίων κάτι παρόμοιο με τα δωμάτια αρνητικής πίεσης των νοσοκομείων πράγμα που αυξάνει την ασφάλεια όσον αφορά τον καθαρό αέρα.

 

Για την ψύξη του χώρου υπάρχουν σύγχρονα κλιματιστικά μηχανήματα όπου οι βασικές τους μονάδες ψύχουν αέρα που έρχεται κατευθείαν απέξω, δηλαδή φρέσκο αέρα.

Όλες οι μονάδες έχουν συντηρηθεί εξονυχιστικά και έχουν πιστοποιηθεί για την συντήρηση τους αυτή.    

Στα γυμναστήριά μας δεν υπάρχουν μονάδες που να μεταφέρουν χρησιμοποιημένο αέρα από έναν χώρο σε έναν άλλον.

 

Όσον αφορά την άνεση του χώρου σε σχέση με τα τετραγωνικά.

Στα γυμναστήριά μας έχουμε άνεση χώρων.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και σε ώρες αιχμής ίσως θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε χωρίς περιορισμό σε ότι αφορά την προσέλευση αλλά και την διάρκεια των προπονήσεων χωρίς να ξεφεύγουμε από τα νέα περιοριστικά μέτρα. 

 

Όμως στα MEGA GYM πάντα μας ενδιέφερε η άνεση, η οποία στις μέρες που διανύουμε σημαίνει ασφάλεια οπότε θα λειτουργήσουμε κλείνοντας ραντεβού για τις προπονήσεις των μελών μας.

 

Αυτό θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη άνεση και μεγαλύτερη ασφάλεια για τα μέλη μας.

 

Είναι κάτι που πιστεύουμε ότι χρειάζεται.

 

Θα ξεβολευτούμε λίγο αλλά έχετε τον λόγο μας ότι από την μεριά μας θα κάνουμε το καλύτερο ώστε να μην χάσετε τίποτα από την ποιότητα και την διάρκεια των προπονήσεών σας.

 

Από εσάς θέλουμε ένα πράγμα πολύ βασικό:

Να κρατάτε τις αποστάσεις. Δηλαδή την απόσταση των δύο μέτρων. Αυτό καθόλη την διάρκεια της παραμονής σας στο γυμναστήριο. Είναι κάτι πολύ βασικό.

 

Είπαμε ότι στα γυμναστήριά μας έχουμε άνεση. Έχουμε μεγάλη απόσταση στα μηχανήματα, και μεγάλους διαδρόμους ανάμεσά τους. Όμως εάν δεν τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων τότε θα μειώνεται η ασφάλεια κάτι που θα μας αναγκάζει να μειώνουμε τον ταυτόχρονο κόσμο στα γυμναστήρια μας.

 

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Σας υποσχεθήκαμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να μην χάσετε τίποτα από την ποιότητα των προπονήσεών σας. Σας παρακαλούμε λοιπόν να δέχεστε με χαρά τις τυχόν αλλαγές που θα γίνονται σε σχέση με την τήρηση και τον τρόπο τήρησης των ραντεβού. Με την διάταξη των μηχανημάτων στον χώρο κτλ

 

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

Είναι πραγματικά επιλεγμένα παιδιά που αγαπάνε αυτό που κάνουν και θέλουν να προσφέρουν. Θα βρίσκονται εκεί για εσάς όλες τις ώρες φορώντας υποχρεωτικά μάσκα. Στηριζόμαστε στο ότι θα διευκολύνεται το έργου τους.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ( Αφορά τα Γυμναστήρια και όχι τα Exclusive γυμναστήρια )

Θέλουμε τα πράγματα να γίνονται όσο το δυνατόν με τον απλούστερο και πιο λειτουργικό τρόπο. Ο πιο απλός τρόπος να κλείσει κανείς ένα ραντεβού είναι το τηλέφωνο. Βέβαια ίσως άμεσα ενεργοποιήσουμε και πλατφόρμα ραντεβού στο internet. Η ανοικτή πλατφόρμα όπου θα μπορείτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο το traffic στο γυμναστήριο σας και να επιλέγετε αν θα πάτε για προπόνηση. Θα μελετήσουμε και θα επιλέξουμε το καλύτερο.

 

Αρχικά θα τηρήσουμε ραντεβού για τις ώρες αιχμής δηλαδή 6μμ έως 9.30μμ.

Εάν λοιπόν σκέπτεστε να πάτε στο γυμναστήριο μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά. Πριν και μετά από τις ώρες αιχμής δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Θα έχετε όμως μαζί σας την κάρτα μέλους για να γίνει η καταγραφή της επίσκεψης. Μέτρο απαράβατο.

 

Τηλέφωνα για ραντεβού:

Κηφισιά: 2110127469

Μεταμόρφωση: 2102801044

Γλυφάδα: 2109631243

Βριλήσσια - Μελίσσια: 2108048331

 

Οι νέοι βασικοί κανόνες και τα νέα μέτρα που ισχύουν με απλά λόγια:

 

  1. Καταγραφή όσον έρχονται στο γυμναστήριο. Ώρα εισόδου, ώρα εξόδου.

Για αυτό θα πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας την προσωπική κάρτα του γυμναστηρίου. Είναι σημαντικό και δεν παραβλέπεται από την πλευρά μας.

2. Συγκεκριμένος αριθμός ταυτόχρονα αθλουμένων. Καθορίζεται από τα τετραγωνικά του γυμναστηρίου.

3. Κατά την είσοδο υπογραφή δήλωσης για το εάν έχετε νοσήσει λόγο covid19

Θα υπογράφετε κάθε φορά που έρχεστε στο γυμναστήριο.

 

4. Καθόλη την διάρκεια παραμονής στο γυμναστήριο τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων. Βασικός κανόνας!

 

5. Επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων αλλά με περιορισμένο ταυτόχρονο αριθμό ατόμων.

Παρακαλούμε να τηρείτε τον αναφερόμενο στην είσοδο μέγιστο αριθμό ατόμων και να φροντίζετε να παραμένετε όσο το δυνατόν λιγότερο. Εάν ο μέγιστος αριθμός έχει συμπληρωθεί περιμένετε μέχρι κάποιος να βγει ώστε να εισέρθετε.

Έχουμε μεγάλα και άνετα αποδυτήρια όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξεφύγουμε από τα νούμερα. Αν δεν μπορούμε να τα τηρήσουμε, αυτό θα οδηγήσει σε μείωση της συνολικής πρόσβασης στο γυμναστήριο.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ντουλαπάκι για τα πράγματά σας. Θα πρέπει όμως να τηρηθεί η εξής διαδικασία.

Κατά την είσοδό σας στο γυμναστήριο εάν σκέπτεστε να χρησιμοποιήσετε ντουλαπάκι θα παραλαμβάνετε τον αριθμό από το ντουλαπάκι που έχει απολυμανθεί. Τα πράγματά σας θα τα κλειδώνετε σε αυτό το ντουλαπάκι. Κατά την αποχώρηση σας θα μας επιστρέφετε τον αριθμό ώστε να μπορεί το προσωπικό μας να κάνει απολύμανση στο συγκεκριμένο ντουλαπάκι.

Φυσικά καλοδεχούμενο θα ήταν να κάνατε απολύμανση και εσείς πριν και μετά την χρήση για μεγαλύτερη ακόμη ασφάλεια. Απολυμαντικά και αντισηπτικά θα υπάρχουν παντού.

 

6. Χρήση πετσέτας υποχρεωτικά στα μηχανήματα. Απαράβατος κανόνας.

 

7. Τήρηση αναπνευστικής υγιεινής. Βήχουμε φτερνιζόμαστε μέσα στον αγκώνα μας ή σε χαρτομάντιλο που πετάμε αμέσως. Απολυμαίνουμε τα χέρια μας.

 

8. Τήρηση υγιεινής χεριών. Έχουμε αρκετούς πολυτελείς νιπτήρες που μπορείτε να πλένετε τα χέρια σας. Το ιδανικό θα ήταν μόλις μπείτε στο γυμναστήριο πριν ξεκινήσετε την προπόνηση. Απολυμαντικά θα υπάρχουν παντού.

 

9. Αυτόματοι πωλητές. Δεν επιτρέπετε η απευθείας χρήση τους από τα μέλη μας. Αν θέλετε οποιοδήποτε προϊόν ζητήστε το από το προσωπικό μας. Θα απολυμάνει μπροστά σας τα χέρια του και θα σας το παραδώσει. Η τοποθέτηση των προϊόντων στους πωλητές γίνεται από εξειδικευμένα άτομα του προσωπικού μας τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και απολύμανσης. 

 

10. Τήρηση όλων των παραπάνω κανόνων και όσον ακόμη προφορικά σας πει το προσωπικό του γυμναστηρίου.

 

11. Καθόλη την παραμονή μας στο γυμναστήριο δεν αγγίζουμε το πρόσωπο. Αν πρέπει αν το κάνουμε απολυμαίνουμε τα χέρια μας.

 

12. Όλοι οι παραπάνω κανόνες είναι ενδεικτικοί και μπορούν να τροποποιηθούν αν απαιτηθεί με γνώμονα την ασφάλεια πχ αλλάξουν τα περιοριστικά μέτρα λειτουργίας.

Για την πλήρη τήρηση των κανόνων θα ενημερώνεστε από το προσωπικό των γυμναστηρίων. 

 

Αν τηρούμε τον κανόνα 3 ( απόσταση 2μ) και 10 ( δεν αγγίζουμε το πρόσωπο ) θα είμαστε πολύ ασφαλείς.

 

Πιστεύουμε ότι το γυμναστήριο είναι η πιο ασφαλής επιλογή διασκέδασης, εκτόνωσης και επικοινωνίας. Μπορούν δύο φίλοι να συναντηθούν στο γυμναστήριο να γυμναστούν, να διασκεδάσουν, να συζητήσουν να επικοινωνήσουν με άλλους χωρίς να υποχρεωθούν να βρεθούν πιο κοντά από τα δύο μέτρα. Που αλλού μπορούν να το κάνουν αυτό;

 

Η μουσική την περίοδο αυτή θα παίζει πιο χαμηλά ώστε να μπορούμε να συζητάμε από απόσταση.

 

Οι εγκαταστάσεις μας τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός απολυμαίνονται συνεχώς.

 

Παντού υπάρχουν σταθμοί με αντισηπτικά και απολυμαντικά.

 

Ας τηρήσουμε λοιπόν τα μέτρα για να είμαστε ασφαλείς!

 

 

Ευχόμαστε καλές και συναρπαστικές προπονήσεις σε όλους!

 

Τηλέφωνα για ραντεβού:

Κηφισιά: 2110127469

Μεταμόρφωση: 2102801044

Γλυφάδα: 2109631243

Βριλήσσια - Μελίσσια: 2108048331

bottom of page